Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 867 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,55 g |
Tuky | 73,16 g |
Vláknina | 7,06 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme, okmínujeme.
Krok 2: Opečeme a během opékání mícháme. Podlijeme vývarem, přidáme lečo, česnek, čili a protlak.
Krok 3: Promícháme a vložíme do trouby, upečeme do měkka. Podáváme se šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 7. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Moje poznámka
Vepřové maso pečené v leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vpV
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 16 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 23 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 55 minutami
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 1 hodinou
Květáková polévka s koprem
Valis před 2 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 2 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Drejka741 před 3 hodinami
Kuřecí prsa na žampionech
Popelka888 před 5 hodinami
Perníková roláda
Chmelova před 5 hodinami
Koprová polévka
Radka61 před 8 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
pepř,
kmín celý,
sádlo,
špek,
cibule,
lečo,
klobása,
protlak,
česnek,
mouka hladká,
vývar masový
Komentáře (6)
Hezký večer přeji… 😊