Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,38 g |
Tuky | 108,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,23 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme, opepříme a na oleji je orestujeme. Přilijeme smetanu a přidáme nalámanou nivu.
Krok 2: Mícháme tak dlouho, dokud se všechny kousky nivy nerozpustí. Přidáme bazalku a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Podáváme s těstovinami nebo pečenými brambory.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Moje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 7 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 7 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 8 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 8 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 9 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 9 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 10 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 10 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 10 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 10 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 11 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 12 hodinami
Tématické fráze:
nivová omáčka bez smetany,
nivova omacka,
nivová omáčka se smetanou,
lehká nivova omáčka,
nivova omacka recept,
nivova polevka,
jednoducha omacka,
jednoducha omacka recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
smetana na vaření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (2)