Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Ke svátečnímu obědu, nebo rodinné sešlosti, je pečený králík ideální volbou. Vyzkoušejte francouzský recept na králíka braillon, s dijonskou hořčicí a smetanovo-vinnou omáčkou. Pokrm perfektně doplní šťouchané brambory.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 010 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 125,40 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 25,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLNn
Moje poznámka
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLNn
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 22 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 20 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 38 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 49 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 1 hodinou
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej,
víno bílé,
rozmarýn,
tymián,
smetana ke šlehání
Komentáře (11)
Na internetu je několik receptů s tímto názvem. Koukni do Googlu.
Králíci se nám zatím nepřejedly díky mnoha způsobům na jaké je upravuji, baví mě to.