Třená bublanina s třešněmi
K létu patří ovocné moučníky a třešňová bublanina mezi nimi nesmí chybět. Tuto výbornou bublaninu se sladkými a šťavnatými třešněmi si jistě vychutnáte s šálkem vašeho oblíbeného nápoje.
Suroviny pro 1 plech
Plech 30x40 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 275 kJ / 5 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,15 g |
| Tuky | 256,40 g |
| Vláknina | 22,10 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 3,85 g |
| Sacharidy | 666,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třená bublanina s třešněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7mX
Moje poznámka
Třená bublanina s třešněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7mX
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 12 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 13 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 59 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 3 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 3 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 4 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 4 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
třešně,
škrob kukuřičný,
máslo,
cukr krupice,
extrakt vanilkový,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
cukr moučkový
Komentáře (5)
S těmi vzpomínkami jen souhlasím, léto u babičky a to její pečení prostě nemělo chybu...
Moc děkuji za pochvalu.