Kuřecí horní stehna v marinádě, pečená na cibuli a mrkvi v pečence
Inspirací na snadné a rychlé obědy z jednoho pekáčku není nikdy dost. Marinovaná horní kuřecí stehna, pečená na cibuli a mrkvi jsou ideální volbou k víkendovému obědu. Podávat je můžete s vařeným bramborem nebo rýží.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,09 g |
Tuky | 21,50 g |
Vláknina | 14,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 58,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí horní stehna v marinádě, pečená na cibuli a mrkvi v pečence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Zng
Moje poznámka
Kuřecí horní stehna v marinádě, pečená na cibuli a mrkvi v pečence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Zng
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 3 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 4 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 5 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 6 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 hodinami
Suroviny:
olej,
med tekutý,
hořčice plnotučná,
česnek sušený,
máslo,
cibule,
mrkev,
skořice,
sůl
Komentáře (3)