Dýňové lívance
Dýně je typickou surovinou zejména na podzim. Připravit z ní můžeme třeba i skvělé nadýchané lívance. Na jejich základ je potřeba dýňové pyré, mouka, máslo a také vyšlehaný sníh z bílků. Po usmažení je můžete doplnit třeba zakysanou smetanou.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 892 kJ / 1 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,15 g |
| Tuky | 34,90 g |
| Vláknina | 35,10 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 197,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/829Gm
Moje poznámka
Dýňové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/829Gm
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
kypřící prášek,
cukr třtinový,
skořice,
máslo,
bílek,
sůl,
jogurt bílý,
pyré dýňové,
mléko,
ghee
Komentáře (2)