Hlíva ála vídeňský řízek
Pokud si chcete udělat jeden den bez masa a přitom si pochutnat, připravte k obědu hlívu jako řízek. Příprava je velmi snadná a díky koření má hlíva skvělou a výraznou chuť. Do trojobalu se přidává parmazán, který pokrm také skvěle dochutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Moje poznámka
Hlíva ála vídeňský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVgp
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 20 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Karolinkaaa před 34 minutami
Jablečné řezy s pudinkem
Antusa před 47 minutami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
Sahula před 56 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
konadra před 1 hodinou
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 2 hodinami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 2 hodinami
Pečené maso
Anytram před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 3 hodinami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 3 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
parmazán,
sůl,
koření houbová variace,
olej
Komentáře (5)