Švédská pánev (Pyttipanna)
Pyttipanna je oblíbené skandinávské jídlo, připravované na pánvi. Skvělé je, že při přípravě využijeme i zbylé suroviny ze zásob. Připravíme ho z brambor, cibule a uzeniny a podáváme se sázeným vejcem a červenou řepou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Moje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 32 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 6 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
máslo,
olej,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
řepa červená,
petrželka
Komentáře (3)