Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v listovém těstě od Monči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovAz
Moje poznámka
Losos v listovém těstě od Monči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovAz
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 17 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 38 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
losos v listovém těstě,
losos se špenátem v listovém těstě,
tepelná úprava lososa,
losos zapeceny v listovem teste,
losos se spenátem v listovém kabátku,
losos v listovém těstě se špenátem,
recept losos v listovem teste,
losos s nivou,
zbytky z lososa,
losos se spenatem,
losos s omáčkou z nivy,
recept na lososa se špenátem,
zapeceny losos s nivou v listovem teste,
tepelne upravy lososa,
zapeceny losos se spenatem v listovem teste,
losos, špenát, listové těsto,
recepty losos v kruste z listového těsta,
ryba v listovém těstě,
losos niva,
recept losos v listovém těstu
Suroviny:
těsto listové,
špenát listový,
sýr niva,
losos,
citron,
vejce,
smetana zakysaná,
smetana sladká,
cibule,
česnek
Komentáře (10)
Pokrm je skvělý teplý i studený, doporučuji a posílám obrázky.