Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hodně dobrá zelňačka

Hodnocení receptu je 4,2 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 3. 2011 14:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 207 kJ / 288 kcal
Bílkoviny30,82 g
Tuky15,40 g
Vláknina0,03 g
Cholesterol 154 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,42 g
Sacharidy6,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kookina Kookina

27. 3. 2023 14:22

Recept je naprosto v pořádku i popisem, ani začátečník snad nepotřebuje podrobný popis krájení klobásy. Za mě super.

Sodovka Sodovka

23. 3. 2011 08:15

Hodně dobrá zelňačka a hodně neúplný recept.:no: Podle tohoto receptu začátečník neuvaří.:-( Moniko, zkuste se oprostit od svých kuchařských znalostí a přečtete si svůj recept ještě jednou. Čtete ho ale jako člověk, který s vařením moc zkušenosti nemá.;-) Myslíte, že podle vašeho receptu takovýto člověk uvaří?:-* Než mít neúplný recept, tak raději nemít žádný. Poslední dobu takovýchto receptů na Topkách přibývá a mně odfláknutý recept vadí. A moc! Je to neúcta k návštěvníkům těchto stránek.:-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 3. 2011 22:20

S opečenými brambory je to opravdu zajímavý recept;-)Bodík posílám:-p+:yes:a ke včerejším"kulatinám":-))Ti Moniko přeju hodně zdraví a spoustu dalších dobrých receptů:-*:-K:-K

drahulin drahulin

22. 3. 2011 22:06

Tak na tuto polévku mám chuť.Co nejdříve jí udělám.:yes::-p

HankaPu HankaPu

22. 3. 2011 20:53

Dobrá zelňačka nikdy nezklame:yes: A tuhle s opečenými bramborami jsme ještě neměli. Moc nám chutnala :yes:
Moniko, posílám fotku a bodík:yes: +

Bibinka Bibinka

6. 3. 2011 15:47

Konco, než sem dáš nějaký recept, tak si ťukni na vyhledávač, zda tu už recept není. Na takovou a hodně podobnou zelnici je tu receptů habaděj-nic ve zlém, jen rada;-)

Popo

6. 3. 2011 15:14

No nic moc,a navíc bez fotky....Zelňaček tu je už hodně a asi určitě lepších...

ivulinka ivulinka

6. 3. 2011 14:24

Mony, prosím zkus dopsat množství u surovin, jsou tu uživatelé, kteří by z těchto surovin dobrou zelňačku neuvařili. Děkuji za pochopení.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dobrá zelňačka nejlepší zelňačka babiččiny recepty zelňačka babiččina zelňačka zelnacka recept recept na dobrou zelňačku recept na zelnici zelnacka s vajickem sváteční zelňačka jak zahustit zelnacku dobrá zelňačka recept zelňačka cacarka babičina zelňačka zelnacka pro zacatecniky recept na nejlepsi zelnacku dobra zelnice falešná zelnacka zelňčka zelnacka dobra

Suroviny: zelí kysané, klobása, sůl, kmín celý, cukr, vejce, smetana ke šlehání, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hodně dobrá zelňačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv8l