Vepřové maso à la rillettes
Rilletes je francouzská delikatesa, jejíž příprava obvykle zabere několik hodin. Pokud však použijete domácí zavařené vepřové maso, příprava této pochoutky vám zabere jen zlomek času a pochutná si návštěva i celá rodina.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso à la rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwWk
Moje poznámka
Vepřové maso à la rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwWk
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 27 minutami
Cuketové halušky
janatka před 30 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 36 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 41 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 45 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý
Komentáře (1)