Vepřové maso à la rillettes
Rilletes je francouzská delikatesa, jejíž příprava obvykle zabere několik hodin. Pokud však použijete domácí zavařené vepřové maso, příprava této pochoutky vám zabere jen zlomek času a pochutná si návštěva i celá rodina.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso à la rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwWk
Moje poznámka
Vepřové maso à la rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwWk
Nejnovější recepty
Smaženice z lišek
Přidáno před 3 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 7 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté sýrové šneky
Michaela71 před 30 minutami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
Danulka52 před 2 hodinami
Hraběnčiny řezy se švestkami
Danulka52 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 3 hodinami
Dýňová polévka
Pleslova před 3 hodinami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 4 hodinami
Kefírový langoš
PetrZappa před 5 hodinami
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 5 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý
Komentáře (1)