Vepřové maso à la rillettes
Rilletes je francouzská delikatesa, jejíž příprava obvykle zabere několik hodin. Pokud však použijete domácí zavařené vepřové maso, příprava této pochoutky vám zabere jen zlomek času a pochutná si návštěva i celá rodina.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso à la rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwWk
Moje poznámka
Vepřové maso à la rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkwWk
Nejnovější recepty
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 4 hodinami
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vaječný nářez s medvědím česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové kuličky s třemi druhy dipů
Nadja před 45 minutami
Hovězí roštěná
Neregistrovaný před 1 hodinou
Piškotový dort s lehkým krémem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Šalamoun
Neregistrovaný před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 1 hodinou
Chlebíček z bílků
Neregistrovaný před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Neregistrovaný před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Neregistrovaný před 2 hodinami
Mrkvové karbanátky s uzeným tofu
Neregistrovaný před 2 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý
Komentáře