Hermelín v pivním těstíčku
Smažený hermelín je oblíbená klasika, kterou připravíme během chvíle. Na povrchu je krásně křupavý, uvnitř zase krémový. Místo obvyklého trojobalu ho můžeme obalit v pivním těstíčku, které je nadýchanější a lehčí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelín v pivním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KlO
Moje poznámka
Hermelín v pivním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KlO
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 5 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 3 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 26 minutami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 56 minutami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 57 minutami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 2 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 3 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 4 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 4 hodinami
Suroviny:
sýr hermelín,
pivo světlé,
vejce,
mouka hladká,
česnek,
koření polévkové,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (2)