Italský žampionový salát
Italský žampionový salát kombinuje čerstvé žampiony s olivovým olejem a voňavými bylinkami. Jemná chuť hub a oliv vytváří dokonalý předkrm nebo lehkou přílohu ve středomořském stylu. Ideální volba pro milovníky italské kuchyně!
Postup přípravy
Krok 1: Hlavičky čerstvých žampionů oloupeme, povaříme 5 minut ve slané vodě, scedíme, necháme okapat a dáme do mísy.
Krok 2: Přidáme pepř, na plátky nakrájenou cibuli, česnek a papriku, olej, ocet, olivy, tymián a promícháme.
Krok 3: Necháme v lednici rozležet.
Zveřejněno 18. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský žampionový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6j8g
Moje poznámka
Italský žampionový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6j8g
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 22 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
dexulka před 10 minutami
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 2 hodinami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 11 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 14 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 14 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 15 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 15 hodinami
Suroviny:
žampióny,
olej olivový,
ocet vinný,
olivy,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
česnek,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (1)