Italský žampionový salát
Italský žampionový salát kombinuje čerstvé žampiony s olivovým olejem a voňavými bylinkami. Jemná chuť hub a oliv vytváří dokonalý předkrm nebo lehkou přílohu ve středomořském stylu. Ideální volba pro milovníky italské kuchyně!
Postup přípravy
Krok 1: Hlavičky čerstvých žampionů oloupeme, povaříme 5 minut ve slané vodě, scedíme, necháme okapat a dáme do mísy.
Krok 2: Přidáme pepř, na plátky nakrájenou cibuli, česnek a papriku, olej, ocet, olivy, tymián a promícháme.
Krok 3: Necháme v lednici rozležet.
Zveřejněno 18. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský žampionový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6j8g
Moje poznámka
Italský žampionový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6j8g
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 1 hodinou
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 5 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 5 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 6 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 7 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 8 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 9 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 10 hodinami
Suroviny:
žampióny,
olej olivový,
ocet vinný,
olivy,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
česnek,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (1)