Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Bůček pro babičky a dědečky získal svůj roztomilý název zřejmě proto, že se vám doslova rozplyne na jazyku, takže si na něm bez obav pochutná i starší generace. Příprava je velmi snadná a z výsledku budete určitě nadšeni.
Postup přípravy
Krok 1: Bůček zalijeme vodou, přidáme oloupané stroužky česneku, nové koření, pepř, bobkové listy, sůl a povaříme 50 minut.
Krok 2: Měkký bůček vyndáme z vývaru, osušíme a necháme vystydnout, nejlépe do druhého dne.
Krok 3: Druhý den maso nakrájíme na plátky 1,5 cm silné, posypeme grilovacím kořením (nebo kořením dle chuti) a zprudka grilujeme z každé strany 3 minuty.
Krok 4: Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninou podle chuti.
Zveřejněno 11. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5Vx
Moje poznámka
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5Vx
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 6 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 7 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 4 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 6 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 6 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 7 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 8 hodinami
Suroviny:
bůček,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
česnek,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (1)