Perníkový beránek s čokoládovou polevou
Tradičního velikonočního beránka můžeme připravit i z těsta provoněného perníkovým kořením. K této chuti se pak zajisté hodí i mleté oříšky, kterými těsto ochutíme. Hotového beránka pak doplníme polevou z hořké a bílé čokolády.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkový beránek s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5lM
Moje poznámka
Perníkový beránek s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5lM
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
ořechy vlašské,
kypřící prášek do pečiva,
koření do perníku,
tuk,
mouka hrubá,
čokoláda hořká,
čokoláda bílá
Komentáře (1)