Mrkvová buchta z remosky
Mrkvové moučníky se v poslední době těší veliké oblibě. Díky mrkvi jsou totiž krásně vláčné a nadýchané jako obláček. Za pomoci remosky můžete připravit skvělou mrkvovou buchtu plnou mandlových lupínků a rozinek.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvová buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6QP3
Moje poznámka
Mrkvová buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6QP3
Nejnovější recepty
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 2 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Treska na másle, pečená v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Houbový guláš
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírový langoš
PetrZappa před 23 minutami
Kokosové muffiny bez cukru
Petranavratilova.pn@gmail.com před 1 hodinou
Italské těsto na pizzu 1
Krista56 před 3 hodinami
Podzimní dýňový koláč
veronika_straka před 4 hodinami
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 13 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 13 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 14 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 15 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 15 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
olej,
cukr třtinový,
mrkev,
vejce,
zdobení čočka čokoládová,
rozinky,
lupínky mandlové,
skořice mletá,
koření do perníku,
kůra citronová,
soda jedlá,
šťáva citronová,
sůl,
čokoláda bílá,
tuk ztužený,
maliny sušené
Komentáře (1)