Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
S pomocí horkovzdušné fritézy připravíte rodině rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze využít jak za tepla, tak po vychladnutí. Pomazánka je velmi variabilní, můžete jí dochutit surovinami, které zrovna čekají na zpracování ve vaší chladničce.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Moje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 8 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 9 minutami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 15 minutami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 38 minutami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 39 minutami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 42 minutami
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 1 hodinou
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 1 hodinou
Zakysané lívanečky
bodie před 2 hodinami
Suroviny:
vejce,
sýr měkký tavený,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
sýr strouhaný
Komentáře (2)