Jahodová zmrzlina s jogurtem a tvarohem
Jahodové nanuky s jogurtem a tvarohem jsou skvělou alternativou kupovaných zmrzlin. Jsou plné čerstvého ovoce a neobsahují žádné zbytečné suroviny navíc. Cukru do nich můžete dát tolik, kolik vám vyhovuje. A pokud dojdou jahody, můžete je zkusit i s jiným ovocem.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 315 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 0,68 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová zmrzlina s jogurtem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QM1G
Moje poznámka
Jahodová zmrzlina s jogurtem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QM1G
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 27 minutami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 54 minutami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 1 hodinou
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 2 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 4 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 4 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 4 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina jahody ,tvaroh a šlehačka,
zmrzlina z jahodové dřeně
Suroviny:
jahody čerstvé,
tvaroh,
jogurt jahodový,
cukr třtinový
Komentáře (3)