Jahodová zmrzlina s jogurtem a tvarohem

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

6 porcí Moučníky , Nepečené a mražené 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

200 - 250 g čerstvých jahod nebo 2 dl domácí jahodové dřeně
½ vaničky tvarohu
200 - 250 g dobrého jahodového jogurtu s kousky ovoce
5 kávových lžiček třtinového cukru
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky dáme polovinu velkého půlkilového jahodového jogurtu a půl vaničky tvarohu, prošleháme metličkou nebo šlehačem, přidáme umixované jahody nebo rozmrazenou dřeň.

  2. Znovu prošleháme, aby se suroviny dobře spojily, osladíme podle chuti několika lžičkami cukru /nejlépe třtinovým/. Tímto množstvím naplním šest nanukových tvořítek.

Poznámka

Je to dobrá a přitom o dost méně kalorická zmrzlina.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jahodová zmrzlina s jogurtem a tvarohem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zmrzlina jahody ,tvaroh a šlehačka zmrzlina z jahodové dřeně

Zapomněl/a jsem heslo