Opečená vinná klobása
Stačí pár minut na pánvi nebo v troubě a vinná klobása se promění v křupavou delikatesu s jemně kořeněnou chutí. Podávejte ji s bramborovou kaší nebo čerstvým chlebem – zaručeně si pochutnáte.
Postup přípravy
Krok 1: Klobásu rozdělíme na jednotlivé porce. Smotáme do tvaru S, šneka či preclíku a tvar spíchneme špejlí.
Krok 2: Hladkou mouku smícháme s kořením a klobásu v ní obalíme ze všech stran.
Krok 3: Na rozpáleném oleji opékáme z obou stran.
Krok 4: Nejlépe chutná s bramborovou kaší, nebo jen tak s chlebem.
Zveřejněno 11. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n56J5
Moje poznámka
Opečená vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n56J5
Nejnovější recepty
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 48 minutami
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 3 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 3 hodinami
Hrstková polívka
Přidáno před 4 hodinami
Cottage s cizrnou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 1 hodinou
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový tatarák
magdalenka před 1 hodinou
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
magdalenka před 1 hodinou
Bavorské červené zelí od Lemarti
magdalenka před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
arabam před 2 hodinami
Křehký jablkový koláč
234Charlie před 2 hodinami
Lepkavá křidélka
ZboSy před 2 hodinami
Mrkvový salát s kysaným zelím
magdalenka před 3 hodinami
Lívance z banánů
KrisZaezemi před 3 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
olej,
koření
Komentáře (1)