Tilápie s tarhoňou
Tilápie má dokonale jemné bílé rybí maso, které nejde cítit rybinou. Je tak vhodná i na první batolecí ochutnávky ryb. Maso stačí pokapat citronovou šťávou a opéct zlehka na másle. Podávat k ní můžeme třeba drobnou těstovinu tarhoňu.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilápie s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RDpL
Moje poznámka
Tilápie s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RDpL
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 2 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 3 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mufiny s čokoládou
Soltik před 4 minutami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 6 minutami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 52 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 1 hodinou
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 2 hodinami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 2 hodinami
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Suumaa před 3 hodinami
Suroviny:
tilapie,
těstoviny tarhoňa,
máslo,
sůl,
citron
Komentáře (1)