Tilapie pod peřinkou

Ryby Doba přípravy: 3/4 hod. 5 názorů

Ryby Doba přípravy: 3/4 hod. 5 názorů

Suroviny 2 porce

2 filety tilapie
1 cibule
2 vejce
koření na ryby
75 ml mléka
sůl
pepř
máslo nebo olej na vymazání
sýr Mozzarella

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací misku vymažeme máslem nebo olejem, cibuli nakrájíme na proužky a dáme do misky. Filety ryby osolíme, posypeme kořením a dáme na cibuli.

  2. Rozmícháme vejce v mléce, přidáme trochu koření na ryby a zalijeme filety. Pečeme asi 35 minut, ke konci pečení přidáme na plátky nakrájený sýr a ještě chvíle zapečeme.

Poznámka od kuchařky

Inspirovala jsem se Jankou Remkovou a koupila tilapii a musím říci, že je to ryba opravdu výborná

Komentáře k receptu Tilapie pod peřinkou

Tématické fráze: tilapie tilapie recepty tilápie na másle tilapie recept tilápie pod peřinou příprava tilapie grilovaná tilapie tilapie ryba recepty recept na tilapii tilápie cena jak připravit tilapii tilapia recepty tilapie v peřince tilapie se zakysanou smetanou tilapie na zelenině recept tilapie tiapie jak pripravit tilapie ryba tilapie filety tilapie