Suroviny pro 18
18
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Moje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
Andílek pro štěstí
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 2 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v zelenině s nudlemi v asijském stylu
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 3 minutami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 1 hodinou
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 3 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 4 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 5 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky do mražáku,
jak zpracovat papriky,
konzervace paprik,
zamrazování paprik,
zamražení rajčat,
jak zamrazit plnene papriky,
zamrazování plněných paprik,
jak zamrazit papriky,
papriky konzervace,
plněné papriky do mrazničky,
jak mrazit papriky,
plněná paprika do mrazáku,
zpracovani paprik,
plněné papriky,
plněnépapriky,
konzervace papriky,
plněné papriky-zamrazení,
zamrazování rajčat,
papriky do mrazáku,
plněné papriky zamražování
Suroviny:
lusk paprikový,
maso mleté,
rýže,
koření,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
vejce,
Komentáře (22)
chci se zeptat, jestli ty pariky po vytažení z mrazáku a následně pečené - nejsou-li příliš vodnaté - nedržící tvar?
Dávají se péct ještě napolo zmrzlé nebo kompletně odmrazené?
Děkuji za oodpověď,
Z