Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,00 g |
Tuky | 45,13 g |
Vláknina | 13,27 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,33 g |
Sacharidy | 337,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Držovická klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEkE
Moje poznámka
Držovická klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEkE
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 2 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 2 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 2 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 4 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 4 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 6 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 7 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 7 hodinami
Pečený bůček
Kristyna29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
minutka z párků,
recepty klasika,
minutka z vepřových párků,
krůtí pro jako minutka,
porlm,
recepty z drůbežích párků,
minutky,
ostre minutky,
minutka kuchař
Suroviny:
párky,
těstoviny bezvaječné,
kečup sladký,
kečup ostrý,
omáčka chilli,
olej olivový,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř čtyř barev,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (11)
Jako minutku děláme maso vepřové, kuřecí, krůtí, játra, ..., ale párky?