Hlíva na kari s Pak choi

maris Kuchařka:

2 porce Bezmasá jídla 4 názory

55

Suroviny

400 g hlívy ústřičné
1 - 2 Pak choi / čínské zelí /
2 lžičky kari koření
2 jarní cibulky
4 keříčková rajčata
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, přidáme očištěnou hlívu a nakrájené bílé části cibulek. Krátce orestujeme, osolíme, posypeme kari kořením a podlijeme malým množstvím vody. Dusíme doměkka. V polovině přípravy přidáme Pak choi, rozdělené na čtvrtiny a krátce před koncem vložíme rozpůlená rajčata. Společně dokončíme. Na talíři hustě posypeme jemně krájenou cibulkovou natí.

    Podávala jsem s pikantně ochuceným kuskusem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hlíva na kari s Pak choi

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo