Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Strakatá buchta (hrníčkový recept)

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

oskarina

Snadný

Doba přípravy celkem krátká

celkem krátká

Suroviny

Porce: -

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 937 kJ /
2 614 kcal
Bílkoviny56,49 g
Tuky61,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 571 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy453,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze surovin připravíme kakaové těsto a větší část z něj (tolik, aby několik lžic těsta zbylo) vlijeme na pečícím papírem vyložený plech. Krok 2: Na tmavé těsto nalijeme umíchanou tvarohovou náplň a následně uděláme zbylým těstem na povrchu nepravidelné skvrny. Krok 3: Pečeme v mírně vyhřáté troubě, až tvaroh začne zlátnout.

Zveřejněno 17. 3. 2011

Poznámka autorky oskarina

Fotografie později :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pBz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pBz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já to dal nechtěně do jiného hrníčku, protože jsem slyšel hluk :-p

je to opsané FB já jsem jí dělala je moc dobrá:-):-/

maiva:nic opisované není:-!

Jana má pravdu, je to o poměru jednotlivých surovin, ne o velikosti (pokud tedy nepoužijete půllitr);-), tam by bylo třeba zvýšit poměr prášku do pečiva, popř. přidat vejce.

Velikost hrnku není důležitá. Důležité je, používat stejný na jednu buchtu.:yes:

Oskarina podobné recepty:-O už zde jsou, není přepisované z hrníčkové kuchařky:-// nebo z jiných webů.Myslím jako recepty,co jste dnes vše vložila:-?

sama vždy dávám do jiného hrnku ale je to takový ten klasický :D

oskarina - chtělo by to uvést i objem hrnku;-)

Tématické fráze:
hrníčkové buchty, hrníčková buchta s tvarohem, hrníčkové recepty na buchty, hrníčková tvarohová buchta, tvarohová buchta na plech hrníčková, strakata buchta s tvarohem, rychlá hrníčková tvarohová buchta, hrnickova tvarohova buchta na plech, hrnickove recepty buchty, hrníčkové recepty, hrníčková kakaová buchta, kakaová buchta hrníčková, tvarohová hrníčková buchta, hrníčkový buchty, rychlá hrníčková buchta s tvarohem, hrnkove buchty, hrníčkový buchta, strakatá tvarohová buchta, buchta fešák, hrnickovy recept na buchty

Suroviny:
mouka hladká, mouka hrubá, cukr, mléko, vejce, olej, kakao, kypřící prášek, tvaroh, smetana kysaná, vejce, cukr, cukr vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu