Mlska k telce
Bramborové lupínky ze slupek jsou levnou, rychlou a zdravou alternativou klasických bramborových lupínků. Vzniká tak méně odpadu a večer na pohovce si můžete dopřát chutnou a zdravou svačinu.
Postup přípravy
Krok 1: Dobře omyté brambory oloupeme nožem, aby byly slupky silnější.
Krok 2: Slupky propláchneme, osušíme a vhodíme do rozpáleného oleje na pánvi. Posypeme je solí nebo kořením na hranolky. A máme lupínky.
Krok 3: Doufám že budou chutnat.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mlska k telce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02B5
Moje poznámka
Mlska k telce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02B5
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 32 minutami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 1 hodinou
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 2 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 2 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 3 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 3 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 5 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
telka,
telka recepty,
něco k telce,
tv telka,
bounty mlska top maso recepty,
bramborové slupky,
telka maková recept,
mlska k televizi,
něco dobrého k telce,
recepty k telce,
telka recept,
jednoduhe recepty,
domaci telka,
tv telka recepty,
telky recept,
recepty na telce,
recepty telka,
top recepty telka,
mořská štika recept,
telka maková
Suroviny:
brambory
Komentáře (60)
Jen prosím nesmažte dohněda jako na obrázku, protože čím hnědší, tím víc jedovatého akrylamidu (totéž platí i o hranolkách, topinkách a chipsech). Takže v zájmu vlastního zdraví pěkně do zlatova ;).
Jelikož jsem pečené slupky z brambor viděla, přesně tak, jak popisuje Světlanka(z jedné brambory jedna slupka)a vypadalo to krásně a ještě to dost chválili, jako dobrotu. Proč ne, každý má rád něco jiného a pečené brambory v ohni jsou celé černé s popelem a jak si pochutnáváme a ta slupka je nejlepší