Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný krokodýl

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lopusek

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 288 kJ /
2 698 kcal
Bílkoviny71,15 g
Tuky93,96 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 4,11 g
Sůl10,25 g
Sacharidy383,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krokodýla potřeme rozšlehaným vajíčkem, posypeme grilovacím kořením a kmínem. Krok 2: Vložíme do rozpálené trouby na 200°C a to po dobu 25 - 35 minut.

Zveřejněno 6. 4. 2011

Poznámka autora lopusek

Moje stránky www.hejdikuchyn.txt.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný krokodýl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pzB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný krokodýl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pzB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já dělám kynutého krokodýla podle kedlubny.Také tam má perfektně nafocený postup:yes:A vždycky se povede.:-)Tenhle je taky pěkný.:-K

chocolate: jsem si to myslela :) Tak udělám z listového něco jiného a krokouše zkusím dle návodu :) Díky :))

velebnosti, to je ale macek:-O tak mě by z toho vzešel leda tak odulý, přerostlý slepýš obecný:-8 a s ohledem na to lístkové těstíčko, ještě s lupénkou:-8
klobouk dolu před tou piplačkou;-):yes::yes:

Izzy77:Myslím si, že list. těsto vhodné není, protože dělá při pečení bubliny a lístkuje, takže by nepodrželo tvar, navíc si moc neumím představit, jak by po upečení vypadaly ty vymodelované části.Já osobně bych použila kynuté těsto jako autor.

Parááda :) Dávm bodík :)Ještě bych měla dotaz...dá se udělat třeba i z listového těsta? Jedno mi zrovna čeká v lednici :)

Moc dobrá věcička :yes:O krokodýla jsem se pokoušela už dávno, ale výsledkem byl jen obézní ještěr :-D přidávám foto;-) +1

Kadlíku, dobrej postup, trošku jinej má u svého krokodýla Kedlubna, tak jukni(podobný recept);-)

Lopušku, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji, aby se ti u nás líbilo;-)

Ježkovo voči on ten fotopostup je u receptu také,omlouvám se,protože fotky jsou tak výstižné,že si myslím,že není potřeba popisovat více;-):-K

No, popravdě, já bych to asi podle fotek zvládla;-):yes:

"Z kynutého těsta se vyválí čtverec"....já myslím, že tomuhle receptu není co vytknout, naopak je dokonalejší než kdekterý...není nic lepšího, než vidět opravdu na jaké kusy a jak se tam co skládá...než to tisíckrát popsat. Toť můj názor :-)

Teda, to si někdo vyhrál :-D Myslím, že fotopostup s komentářem je tak názorný, že každý pochopí jak krokodýlka udělat. Je to moc pěkně nafocené, to pochopím i já :yes: Jen by chtělo doplnit, jestli se těsto nechává kynout nebo ne.

Kadlik:lopusek má fotopostup ve svých fotkách u profilu:-(škoda,byl by lepší u receptu.;-)

:-(( s nadšením jsem otevřel... a ono prd.... fotky sice naznačí, ale postup chybí.:no:

Tématické fráze:
krokodýl z listového těsta, pečený krokodýl, krokodýl z kynutého těsta, kynutý krokodýl, krokodyl z těsta, listové těsto krokodýl, krokodýl pečený, listový krokodýl, krokodýl, krokodýl z listového těsta postup, krokodýl z lístkového těsta, štrůdl ve tvaru krokodýla, kynutý krokodýl recept, pečení krokodýl, krokodýl listové těsto, mail prd.chelm.pl loc:cz, krokodýl z lístkového těsta, štrůdl krokodýl, krokodýl s listového těsta, listovi krokodyli

Suroviny:
mouka hladká, majonéza, mléko, sůl, cukr, droždí, sýr eidam, klobása, pórek, houby

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu