Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bašta Bohů

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mikaca

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: dle pekáče

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 639 kJ /
4 694 kcal
Bílkoviny74,81 g
Tuky150,32 g
Vláknina67,00 g
Cholesterol 860 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy726,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájet jablka na kostičky, poté dát vodu do poloviny hrnce, do hrnce jablka a počkat, až se utvoří povidla a dát vychladnout. Krok 2: Těsto zpracovat rukama do hladka a udělat jako bochník. Dát vychladit. Krok 3: Potom na pekáče dáme těsto samozřejmě ne v bochníku, ale jako placka přes celý pekáč. Krok 4: Na to vychlazená jablka a ze zbytku těsta nějak dozdobit. Pečeme na 220°C a délka podle barvy.

Zveřejněno 11. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bašta Bohů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv45

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bašta Bohů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv45

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

děkuju všem

Hezký recept,jsi šikovný v10létech,to tě chválím!:yes:

Bibi - autor to určitě opraví - podle mně to je polohrubá mouka - zkratka a to ú se tam dostalo překlepem, ale uvidíme, co autor;-)

Mikačo, co to je úpl. mouka:-?to netuším:-O

:yes: Šikula, jen ještě dopiš, na kolik stupňů a jak asi dlouho pečeš :-)

:-O:-O:-O10 let:-O:-?:-?:-? klobouk dolů:-!:yes::yes::yes::yes::-K:-K

Tématické fráze:
jak zpracovat letní jablka, jak zpracovat jablka, bašta s jablky, letní jablka recepty, jablková povidla z letních jablek, bašta moučník, jak zpravobvat letni jablka, povidla z letních jablek, letní jablka recept, jak zpracovat.letni jablka, moučník bašta, recepty z povidel, povidla z jabek, jablka - jak zpracovat, jak spracovat jabka, recept s letnich jablek, recepty z jablk letnich, jak zpracovat jabka recept, jak spracovat letni jablka, bibi bohu

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, máslo, vejce, žloutek, prášek do pečiva, mléko, jablko, cukr, skořice, cukr vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu