Suroviny
Porce: dle pekáče
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 639 kJ / 4 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,81 g |
Tuky | 150,32 g |
Vláknina | 67,00 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 726,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Moje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 5 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 49 minutami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 2 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 3 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 3 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat letní jablka,
jak zpracovat jablka,
bašta s jablky,
letní jablka recepty,
jablková povidla z letních jablek,
bašta moučník,
jak zpravobvat letni jablka,
povidla z letních jablek,
letní jablka recept,
jak zpracovat.letni jablka,
moučník bašta,
recepty z povidel,
povidla z jabek,
jablka - jak zpracovat,
jak spracovat jabka,
recept s letnich jablek,
recepty z jablk letnich,
jak zpracovat jabka recept,
jak spracovat letni jablka,
bibi bohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
vejce,
žloutek,
prášek do pečiva,
mléko,
jablko,
cukr,
skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (7)