Masová bašta z trouby

Vepřové maso Doba přípravy: 2 hodiny 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 2 hodiny 0 názorů

Suroviny 4 porce

1 kg brambor
500 g vepřového masa ( může být i kuřecí )
1 vetší cibule
2 rajčata
1 paprika
1 pórek
dle chuti:
pepř
grilovací koření
4 PL oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve omyjeme brambory, nakrájíme na čtverečky. To samé uděláme s masem a pak i se zeleninou. Vše přidáme do pekáče.

  2. Poté osolíme , opepříme , přilijeme olej a přidáme grilovací koření. Vše v pekáči pořádně promícháme a dáme v zakrytém ( kdo nemá víko na pekáč, přikryje alobalem ) pekáči péct do trouby na 180 stupňů na hodinu a půl, (kdo nemá víko na pekáč, přikryje alobalem).

  3. Po hodině a půl sundáme alobal a pečeme v nezakrytém pekáči ještě 20 minut a je hotovo. :)

Poznámka od kuchařky

Můžete přidat jakékoliv ingredience , na co máte zrovna chuť .

Komentáře k receptu Masová bašta z trouby

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bašta v alobalu luciferovy masovými koulemi co jsou luciferovy masovými koulemi bašta recept