Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,68 g |
Tuky | 2,11 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 37 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí kostky rozkrájíme na menší díly (já každou krájím na 4 čtverečky, celkem mi vznikne tedy 16 dílů ryby :)), osolíme a pokapeme citrónovou šťávou (já použila ještě kayenský pepř, není nutností).
Krok 2: Do misky si připravíme směs z mouky (na 16 kousků ryby jí stačí jen trošku), sladké papriky, chilli, kmínu, oregana a dalšího koření a kousky ryby v ní obalíme.
Krok 3: Šunku a česnek si nakrájíme na menší kousky a dáme smažit na pánev s trochou oleje.
Krok 4: Po chvíli přidáme do pánve kousky ryb a smažíme z obou stran. Když je ryba hotová, posypeme ji sýrem a na talíři pak dozdobíme petrželkou. Jako příloha jsou vhodné brambory na jakýkoliv způsob nebo jen zeleninový salát. :)
Zveřejněno 14. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYyR
Moje poznámka
Rybí filé zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYyR
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Macecha řezy
lenulenka1. před 22 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 44 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 48 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 2 hodinami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 3 hodinami
Tématické fráze:
prirodni rybí filé recept,
jak smažit rybí filé,
rybí filé kostky,
jak obalit file,
přírodní rybí filé recepty,
jak smažit filé,
jak obalit rybí filé,
rybí filé přírodní,
rybi fille,
filé kostky,
file kostky recept,
rybí kostky,
file kostky recepty,
jak usmazit file,
rybí filé kostky recept,
přírodní filé,
rybi kostky recept,
ryby file,
rybi kostky recepty,
rybí fille přírodní
Suroviny:
filet rybí,
šunka,
česnek,
sýr strouhaný,
sůl,
šťáva citronová,
olej,
petrželka,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
chilli,
kmín celý,
koření oregáno,
Komentáře (8)