Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Moje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 10 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 43 minutami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 55 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 1 hodinou
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 1 hodinou
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Tématické fráze:
curacao drink,
drink curacao,
jednoduché drinky,
modrý drink,
curacao drinky,
drinky s curacao,
galaretka prodej,
drinky z curacao,
curacao blue recept,
blue curacao recept,
drink s curacao,
drink z curacao,
drinky recepty,
drink z curacaa,
zdobeni drinku,
drinky curacao,
curacao recept,
blue curacao recepty,
cukroví pátková zlatka,
pečení cukroví zlatka pátková
Suroviny:
galaretka,
gin,
tonic
Komentáře (95)
Eliz
Eliza:
Každopádně, pokud se galaretka nedá rozmíchat tak tam prostě zustané pro parádu
Po mých předchozích zkušenostech jsem tomu nevěřila, ale opět jsem vyzkoušela. V mém případě nepovolila ani po 3 hodinách. Použila jsem jinou barvu, vypadalo to celkem hezky, želé ve skleničce jsem dala ztuhnout do chladničky, pak zalila a upíjela, měla jsem tři a dbala jsem na to, ať je želatina pořád zalitá. Gin i Tonic jsem měla taky v chladničce, pak jsem už po dobu těch 3 hodin nechala taky při pokojové teplotě. Pak jsem si nalila čtvrtou skleničku, chtěla želé rozmíchat a nešlo to. Prostě jen lžičkou vykrajovat, kusy želé plavaly v drinku, prostě nešlo to. Přidávám foto. Něco děláme rozdílně, že Tobě to jde už po hodině, ale nevím co, zkoušet už to nebudu.
Nic to nemění na tom, že pro oko vypadá drink dobře a určitě tento nápad a recept někdo využije.