Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šátečky s pudingem a čokoládou

Listové těsto nás vždy zachrání, když je potřeba něco rychlého ke kávě. Tato forma šátečků s vanilkovým pudinkem oslazená čokoládou je rychlá a zvládne jí i začátečník. Jindy můžeme šátečky plnit džemem, tvarohem nebo ovocem.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

martinka martinka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 478 kJ /
2 265 kcal
Bílkoviny28,66 g
Tuky143,87 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy211,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu vyhřejeme na 230 °C. Krok 2: Uvaříme pudink z mléka a vanilkového pudinkového prášku. Krok 3: Těsto rozpůlíme. Každou půlku vyválíme na obdélník a rozkrájíme na malé obdélníky. Krok 4: Na každý položíme lžíci pudinku a zapíchneme do něho několik kousků čokolády. Krok 5: Přehneme napůl, okraje dobře přitiskneme a naskládáme na plech vypláchnutý studenou vodou.. Krok 6: Vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při 230 °C asi 10 minut. Hotové pocukrujeme.

TIP: Jak péct listové těsto - rady a tipy

Zveřejněno 29. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWAo

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWAo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jitka Nepustilová 16. 9. 2014 08:51
Mám listové těsto a přemýšlela jsem co upeču a hle dobrý nápad.www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/5.gif

ja taketo veci milujem..k pudingu nedavam cokoladu, ale malinovy lekvar...mnam. bodujem:yes:

Ještě jednou ten bodík - měla jsem stránku dlouho otevřenou (mám tu notebook v kuchyni u vaření a peču podle něj :-) takže mi vypršelo přihlášení. Přihlašuji se a dávám bod.:yes:

janajohana 20. 11. 2011 13:17
Vyzkoušeno, paráda, povedlo se. Do pudinku jsem přidala malinko marcipánové tresti, to my máme rádi. Tady je dobře uvedena i teplota a délka pečení - to je za bodík! :yes: ;-)

Nádhera, a jak jednoduché, bodík:yes:

:-*rychlý moučník:yes::yes:

Děkuji moc.

Mňam! Hned bych si dala ke kávičce :yes:;-) +

Pěkný a rychlý moučník:-p;-)+1:yes:

Znám, dělám.. Moc dobré;-)

Tématické fráze:
listové šátečky s pudinkem, listové těsto plněné pudinkem, satecky z listoveho testa s pudinkem, šátečky plněné pudinkem, listové šatecky s cokoladou, listové těsto s čokoládou, čokoládové šátečky, šátečky z listového těsta s čokoládou, listové šátečky plněné čokoládou, pudinkové šátečky, pudinkové šátečky z listového těsta, šátečky listové těsto s pudinkem, šátečky s pudingem, listove testo plnene cokoladou, listové těsto s pudinkem a čokoládou, šátečky plněné čokoládou, cokoladove šátečky z listového těsta, listové šátečky plněné pudinkem, šátečky z listového těsta, šátečky plněné pudingem

Suroviny:
těsto listové, mléko, pudink vanilkový, čokoláda, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu