Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,22 g |
| Tuky | 65,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mušle plněné pangem-zapečené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jP0
Moje poznámka
Mušle plněné pangem-zapečené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jP0
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 14 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 17 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 2 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 2 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 3 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 3 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 5 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 5 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 6 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 7 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněné těstoviny,
mušle recept,
zapékané mušle,
plněné mušle,
zapečené těstoviny mušle,
plněné zapečené těstoviny,
recepty mušle,
zapečené těstovinové mušle,
zapečené slávky,
mušle s ořechovou náplní,
těstoviny se smetanou,
zapečené velké těstoviny,
plněné testoviny zapečené,
recept mušle,
plnené mušle cukroví,
mlete maso zapecene v muslich,
cukrovi plnene musle,
cukroví mušle s ořechovou náplní,
zapecene plnene testoviny,
těstoviny mušle velké
Suroviny:
těstoviny mušle,
pangasius,
vejce,
sýr tvrdý,
cibule,
koření na ryby,
sůl
Komentáře (5)