Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 602 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 10,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šup-šup ovocný moučník z ochuceného jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAMW
Moje poznámka
Šup-šup ovocný moučník z ochuceného jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAMW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 3 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 6 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 8 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
moučník z jogurtu,
moučníky z jogurtu,
buchta z ovocného jogurtu,
pečení z jogurtu,
moučník z ovocneho jogurtu,
moučník šup šup,
moučníky s jogurtem,
šup šup dort,
nepečená buchta šup šup,
šup do trouby,
dort šup šup,
moucnik s jogurtu,
buchta z ochuceného jogurtu,
ovocný moučník,
moučník šup do trouby,
moučníky z ovocného jogurtu,
moucnik jogurt,
jogurt moucnik,
ovoce do jogurtu recept,
dezert sup sup
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
semínka slunečnicová,
olej,
vejce,
cukr moučkový,
mléko,
ovoce,
tuk,
strouhanka
Komentáře (18)
ZUZANA P.-děkuji za upozornění
VSEUMEL-teď jsem byla schválně kelímek přeměřit,vyšlo to na polovinu hrnku,přesněji 100ml a jedna kávová lžička
JIRHOLU-já mám ještě babičky školu
CORAL
Corall..
Já jsem vždy dělávala z bílého jogurtu.Sladké peču strašně málo a o vymýšlení receptu na buchtu jsem nikdy ani nepomyslela