

Kedlubnová kuřecí " gulášovka "
Suroviny
- 2 kuřecí stehna
- 2 kedlubny
- 1 lžíce másla nebo oleje
- 2 lžíce mouky
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- 1 lžička pálivé papriky (nemusí být)
- libeček
- petrželová nať
- cibulková nať
- sůl
Postup přípravy receptu
Kuřecí stehna uvaříme v osolené vodě doměkka. Vývar necháme vychladnout.
Z másla a mouky uděláme jíšku, přisypeme papriky, zalijeme vývarem, prošleháme a přivedeme k varu.
Kedlubny nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky. Vaříme do jejich změknutí.
Na závěr vložíme do polévky maso obrané ze stehen, libeček, cibulovou nať a posypeme petrželkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kedlubnová kuřecí " gulášovka "
-
maris, trochu mě ten název vyděsil a rozesmál
, ale po bližším prostudování uznávám - je výstižný a já jej určitě vyzkouším
-
-
Mňam, ta musí být dobráááá
-
-
-
Škoda, já dělala dneska kedlubnovou, ale úplně tu obyčejnou, mohla jsem vyzkoušet tu tvojí Maruško, tak příště
Jako vždy - nádhera+
-
Mňam, už si píšu, zítra koupit kedlubny