Buchta HRK HRK
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme dezert, který je lehounký jako pírko a lahodí oku i chuťovým buňkám.
Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 833 kJ / 4 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,74 g |
Tuky | 210,43 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 630,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháním všech surovin připravíme těsto.
Krok 2: Menší hluboký plech nebo formu vyložíme papírem na pečení a na něj těsto rozetřeme.
Krok 3: Vložíme do středně předehřáté trouby, upečeme a necháme zchladnout.
Krok 4: Suroviny na pudinkovou vrstvu (kompot i se šťávou) dáme do nádoby (můžeme použít zavařovací sklenici). Utěsníme víčkem a několikrát zatřeseme (zahrkáme), až pudink ztuhne.
Krok 5: Poté pudink rozetřeme na buchtu a dozdobíme ji čokoládovou polevou.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta HRK HRK
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98MJ
Moje poznámka
Buchta HRK HRK
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98MJ
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
hrk hrk buchta,
buchta hrk hrk,
hrk hrk buchta recept,
hrk hrk,
mandarinková buchta hrk hrk,
recept hrk hrk buchta,
recept na hrk hrk buchtu,
buchta hrk hrk video recept,
pudinková buchta,
hrkhrk buchta,
hrk buchta,
rychlá buchta hrk hrk,
buchta hrk,
buchta hrkhrk,
recept na buchtu,
buchta hrk hrk recept,
hrk hrk buchta s mandarinkami,
recept na buchtu hrk hrk,
hrk hrk recepty,
buchta hrk hrk s mandarinkami
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
kompot mandarinkový,
smetana ke šlehání,
ztužovač,
pudink bez vaření,
poleva čokoládová
Komentáře (46)
Jahodový, mandarinkový i ananasový a tentokrát broskvový.
Přidávám fotku i bodíky, protože tenhle recept chutná celé naší rodině 👍🌺🤗
Kačí:
Kačí:
dobrý den
šlehačka musí být tektuta ta se hrká s kompotem a ztuhovačem na povrch buchty