Kuře na soli
K přípravě tohoto jídla vám stačí jen dvě suroviny a pečicí hrnec. Výsledkem je velmi šťavnaté kuře, které chutná jako grilované. Vychutnat si ho můžete například s vaším oblíbeným ovocným kompotem.
Postup přípravy
Krok 1: Do remosky nasypeme sůl a na ni položíme kuře.
Krok 2: Po 45 minutách kuře otočíme. Pečeme v remosce cca 1,5 hodiny.
Krok 3: Podáváme s meruňkovým nebo broskvovým kompotem.
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Moje poznámka
Kuře na soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Or
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 minutami
Zapečený špenát
chocho před 2 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče kuře,
jak se pece kure,
pečené kuře na soli,
kuře pečené na soli,
kuře v remosce,
jak upéct kuře,
kuře pečené v soli,
remoska recepty kuře,
remoska jak dlouho se peče,
pečené kuře v remosce,
pečené kuře v soli,
pečení v plynové troubě,
kuře pečené na talíři,
kurča na soli,
pečení v soli,
kuře v plynové troubě,
kure remoska,
peťa vařič,
kura,
jak upéct kuře v remosce
Komentáře (25)
Je to opravdu dobré, ale možná příště maso stejně trochu osolím...
Posílám pár obrázků...
Jo, jinak, kdo máte doma Péťu Vařiče z Mladého světa, tak víte, o čem mluvím, že ??