Buchta HRK HRK
Lahodné řezy s mandarinkami jsou osvěžující a nezůstane z nich na plechu ani kousíček. Když budeme postupovat podle tohoto osvědčeného receptu, velmi snadno vykouzlíme dezert, který je lehounký jako pírko a lahodí oku i chuťovým buňkám.
Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 833 kJ / 4 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,74 g |
Tuky | 210,43 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 630,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháním všech surovin připravíme těsto.
Krok 2: Menší hluboký plech nebo formu vyložíme papírem na pečení a na něj těsto rozetřeme.
Krok 3: Vložíme do středně předehřáté trouby, upečeme a necháme zchladnout.
Krok 4: Suroviny na pudinkovou vrstvu (kompot i se šťávou) dáme do nádoby (můžeme použít zavařovací sklenici). Utěsníme víčkem a několikrát zatřeseme (zahrkáme), až pudink ztuhne.
Krok 5: Poté pudink rozetřeme na buchtu a dozdobíme ji čokoládovou polevou.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta HRK HRK
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98MJ
Moje poznámka
Buchta HRK HRK
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98MJ
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 36 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 42 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
hrk hrk buchta,
buchta hrk hrk,
hrk hrk buchta recept,
hrk hrk,
mandarinková buchta hrk hrk,
recept hrk hrk buchta,
recept na hrk hrk buchtu,
buchta hrk hrk video recept,
pudinková buchta,
hrkhrk buchta,
hrk buchta,
rychlá buchta hrk hrk,
buchta hrk,
buchta hrkhrk,
recept na buchtu,
buchta hrk hrk recept,
hrk hrk buchta s mandarinkami,
recept na buchtu hrk hrk,
hrk hrk recepty,
buchta hrk hrk s mandarinkami
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
kompot mandarinkový,
smetana ke šlehání,
ztužovač,
pudink bez vaření,
poleva čokoládová
Komentáře (46)
Jahodový, mandarinkový i ananasový a tentokrát broskvový.
Přidávám fotku i bodíky, protože tenhle recept chutná celé naší rodině 👍🌺🤗
Kačí:
Kačí:
dobrý den
šlehačka musí být tektuta ta se hrká s kompotem a ztuhovačem na povrch buchty
A toto je iba pre vas :-k
Janička, nepridáš niečo menej okukané?