Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzovo-ricottová pomazánka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 176 kJ /
1 715 kcal
Bílkoviny67,93 g
Tuky142,48 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 824 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,17 g
Sacharidy38,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy dáme brynzu, ricottu, rozetřený česnek a majonézu.
Vše ušleháme a přidáme nastrouhané vejce.
Opatrně promícháme a mažeme na topinky, nebo opečené tousty.

Zveřejněno 27. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzovo-ricottová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wR3r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzovo-ricottová pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wR3r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-Kvšem děkuji

suslajda:-Kprima lahodný tip jak ricottu dále využít, jen si říkám není ta palice česneku hodně? Přesto bodík posílám, česnek jak nad léky pán;-):yes:+

Tahle pomazánka je přesně podle mé chuti:-p:yes:

Pomazánky s brynzou máme moc rádi. Tuto neznám a dávám na vyzkoušení:yes:

Mńáám:-p:-p;-):yes::yes::yes:

Podobné věci můžeme vždy :-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
riccota nebo brinza, ricottova omacka, jak vyuzit brynzu, ricotova pomazánka, pomaznka z brynzy, pomazánka z brynzy na topínky, zeleninová pomazánka z ricoty, jak na ricottu, pomazanka ricottova dietni, ricottova natierka, jak využít ricottu, brynza liptov, liptovská bryndzová pomazanka pikantní, pomaznka z ricottou

Suroviny:
sýr ricotta, brynza, česnek český, vejce, majonéza

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu