Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,40 g |
Tuky | 32,00 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salámový pejsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BJm
Moje poznámka
Salámový pejsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1BJm
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
výtvory ze salámu,
salámový pes,
pejsek z uzenin,
pes ze salamu,
pejsek z klobas,
pejsek z párků,
netradiční dárky z uzenin,
legrační recepty,
legrační vytvory z jidla,
pejsek z uzeniny,
salámové výtvory,
salámový dort pejsek,
pejsek z klobásy,
pejsci ze salámu,
dárky z uzenin,
legrační dárky z uzenin,
výtvor ze salámu,
nejlepší legrační recepty,
netradiční dárky pro muže recept,
pes z klobás
Suroviny:
salám vysočina,
párky,
buřt,
klobása,
špejle
Komentáře (16)
Zaregistruj se a ukaž nám, jak se vaří dle tvého kumštu.
Jinak taky nahlížím i na jiné weby o vaření,někde se mi líbí víc a někde méně a někde jsem přestala chodit úplně. Ale nekritizuji pokud jsem pouze pasívní a jen čerpám, nepřipadá mi to fér. Ono tak se kritizuje nejlépe, ale je už těžší se aktivně zapojit a taktéž ostatním na oplátku předat něco z vlastní kuchyně, něco neotřelého co zaujme. Každý má zde možnost se zapojit a třeba zvýšit úroveň
Proč klesli (jako vždy se mě pletou prsty a když si to po sobě přečtu, tak bohužel vidím jen to, co vidět chci)? Zhruba před rokem jsem přesunula svoji pozornost z recepty.cz na Toprecepty. Tehdy se Recepty pokazily a mně připadalo, že zde mohu najít něco podnětného, neotřelého. Teď už mi to nepřipadá. Pro změnu se víc snaží Recepty.