Opět jeden slaný
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2010 21:46
yanull - plně s tebou souhlasím s tím vkládáním příspěvků,osobně mam dost inspirací ale jak píšeš tady se těžko přidává.Mam tu samou zkušenost.Inspirací mam hafo ale po vložení pár příspěvků a vždy něco bylo špatně.jsem rezignovala a fakt jen a pouze na čumendu.
30. 11. 2009 20:01
A navíc hned v prvním komentáři byla maris tak hodná, že mi ten odkaz sem dala, takže kdo chce, lehce si poradí.
30. 11. 2009 19:57
Papriko, já kopírovat umím, nedělá mi ti problém, ale znovu to opakuji, že tento recept mám v kategorii ZDOBENÍ,šlo mi jen o ten vršek a to snad každý pozná, z čeho to je. Kdybych to napsala se surovinami, tak mně zase někdo vytkne, že to má být jinde.Já se omlouvám, že asi nepracuji podle představ některých z vás, ale je to tu opravdu náročné. Jaký klid mají ti, co přijdou, podívají se, vyberou si co potřebují a zase v klidu odejdou.
30. 11. 2009 19:50
Market, nejsi
30. 11. 2009 19:48
yanull - vím, že je to opruz psát stále ty samé suroviny, ale myslím, že by to bylo lepší. Zkus si otevřít ten recept slaná váha a klidně je sem nakopíruj (CTRL+C a CTRL+V). Vždyť to nebude vadit, že jsou to ty samé. Já to beru podle sebe, možná jsem v tomto názoru ojedinělá, ale pokud si rozkliknu něco, co se mi líbí a najdu tam odkaz, že si mám suroviny najít jinde, tak mi to trochu otráví.
btw - nazdobené to máš oboje hezky.
btw - nazdobené to máš oboje hezky.
30. 11. 2009 19:34
Helli, děkuji, jsem jen taková amatérská hračička, ale víš co se říká ... Kdo si hraje, nezlobí
30. 11. 2009 19:06
Á, další hračička mezi nás přišla, to je dobře. Vítáme tě, tady ve Zdobení jsi správně
30. 11. 2009 18:13
Maris, jsi hodná, moc děkuji
Jen pro upřesnění dodávám, že stávající recept je zařazen v kategorii Zdobení. .
Jen pro upřesnění dodávám, že stávající recept je zařazen v kategorii Zdobení. .
30. 11. 2009 18:11
http://www.toprecepty.cz/recept/8863-slana-vaha/:yanull - dávám Ti sem odkaz na Tvou Slanou váhu, doufám, že to nevadí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 19 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 19 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 8 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 8 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 8 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 8 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 9 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 9 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: slané zdobení hustá čokoládová poleva
Suroviny:
Opět jeden slaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVXL
9 názorů