Oprava sraženého krému
Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.
Postup přípravy
Krok 1: Zhruba 1 cm silný plátek ztuženého tuku rozpustíme.
Krok 2: Tuk necháme zchladnout a ještě tekutý ho pomalu zašleháme do krému
Krok 3: Krém se krásně spojí a dobře drží i při zdobení. Můžeme tak kousek tuku přidávat, ikdyž krém není sražený.
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oprava sraženého krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07g
Moje poznámka
Oprava sraženého krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07g
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 13 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 27 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 20 hodinami
Tématické fráze:
zdrcnutý krém,
sražený pudinkový krém,
jak na zdrclý krém,
sražený tvarohový krém,
co se sraženým krémem,
co dělat když se srazí šlehačka,
sražena šlehačka,
co dělat se sraženým krémem,
sražený pudinkovo máslový krém,
zdrclý krem,
jak zachránit zdrcly krem,
sražená pařížská šlehačka,
sražený pařížský krém,
zdrcnutý máslový krem,
sražený krém do dortu,
zdrcnutá šlehačka,
jak napravit sraženou šlehačku,
zdrclý máslový krém,
hrudky v krému,
jak opravit zdrclý krém
Suroviny:
tuk ztužený
Komentáře (78)
Děkuji za radu.
No a četla jste komentáře?
Já ne,
(v rcp uvedený způsob odzkoušený nemám)
Zdravi Nadia - USA
podle tetčiny rady jsem sražený krém mixovala ve vodní lázni, dokud se máslo nerozpustilo. Poté jsem ho vždy po chvilce trochu promíchala mixérem a krém se spojil. Minulé Vánoce jsem takhle vyhodila 2 krémy. Kdybych to tenkrát věděla trubka, mohla jsem si ušetřit nervy :)