Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 511 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,76 g |
| Tuky | 13,21 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 42,69 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky utřít v misce, pomalu přidávat olej až vznikne struktura podobná krému.
Krok 2: Přidat rozmačkaný česnek a přichutit citronovou šťávou, pepřem a solí.
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ4q
Moje poznámka
Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ4q
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 25 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 43 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
aioli,
aioli recept,
aioli jak udělat,
alioli recept,
pasta alioli,
testoviny alioli,
alioli špagety,
recept aioli,
ali oli recept,
alioli,
cesnekove alioli,
cesnekovy krem,
špagety alioli recept,
těstoviny ali oli,
alioli domaci,
špagety alioli,
recept na aioli,
česnekovy krém s kroužky,
recept na špagety alioli,
testoviny oli ali
Suroviny:
žloutek,
olej olivový,
šťáva citronová,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (25)