Suroviny
Porce: dost pro 2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 435 kJ / 2 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,06 g |
Tuky | 137,10 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,24 g |
Sacharidy | 237,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filet nalozime tak na 2-3 hodinky do smesi pepre a soli. Soli neni treba moc! Vse zabalime do pruhledne folie a vlozime do lednice.
Krok 2: Na panvi rozehrejeme olej a opekame filet se vsech stran. Vnitrni teplota je pak asi 50°C. Po opeceni prilozime panev vikem a peceme dal do teploty 75°C. Pak sejmeme z panve a zabalime i s cidlem teplomeru do Alufolie (na odpocinuti masa,aby se lepe rosmistila masova stava). Nejlepsi teplota u "panenky" max. 82°C.
Krok 3: V mezicase (nejlepe po prvnim opeceni) dame do hrnce asi tak 2-3 l osolene vody a privedeme do varu. Vsypeme Spagetti a uvarime dle navodu "al dente".
Krok 4: Do misy vsypame nastrouhany Parmesan a pokrajenou basalku nebo petrzelovou nat. Vsypeme uvarene a odcedene Spagetti a nahoru polozime maslo a vse opatrne smichame. Pripravime vse na taliri. Preji dobrou chut.
Zveřejněno 17. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brutzel-Svejk panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6jz
Moje poznámka
Brutzel-Svejk panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6jz
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 6 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 10 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 10 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 11 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 12 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 14 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 14 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 16 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 17 hodinami
Tématické fráze:
svejk recept,
recept na švejka,
recept švejk,
dort švejk,
recepty švejk,
sváteční úprava masa,
teploměr na maso recepty,
teploměr pro panenky,
veprovy svejk,
úprava masa panenka,
maso švejk,
švejk, recepty,
švejk - recept,
panenka maso,
švejk z vepřového masa,
recept podle švejka,
švejk dort,
doba pečení panenky,
pravá panenka maso,
svejk z veproveho
Suroviny:
panenka vepřová,
pepř,
sůl,
olej olivový,
těstoviny špagety,
parmazán,
máslo,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
www.reichelt.de/index.html?;ACTION=3;LA=444;GROUP=X36;GROUPID=3853;ARTICLE=80720;START=0;SORT=artnr;OFFSET=16;SID=28o4uvXKwQARwAABjmbII09217651ba0e01f3bdec99467a54fdbd
Lusinda zkus tento zpusob nalozeni masa pred upravou a budes prekvapena vysledkem.