Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 537 kJ / 8 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,63 g |
Tuky | 107,82 g |
Vláknina | 75,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30,04 g |
Sůl | 75,00 g |
Sacharidy | 1 669,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza z baru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZXr
Moje poznámka
Pizza z baru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZXr
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Tématické fráze:
pizza gramáž,
polo miláno pizza recept,
gramáž pizzy,
recept na pizzu pol mouka recepty,
těsto na pizzu dělané druhý den,
gramáž pizza,
pizza z pol mouky,
kvasnice gramáž,
jak udělat bar,
pizza do baru,
trouba na pizzu do baru,
sladky bar recept,
testo pizza 8g kvasnice,
gramaz pizza testa,
babicova dobroty 2014 díl 10.5,
kvasnice 8g recept,
recepty bar,
pizza recept kynout v ledničce,
recepty pizza v peci,
babicovy dobroty 10.5 2012
Suroviny:
mouka hladká,
kvasnice,
voda,
olej,
sůl,
cukr krystal,
pasterizovaná rajčata,
česnek,
sůl,
koření oregáno,
cukr krystal
Komentáře (5)