Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 340 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,78 g |
Tuky | 202,64 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 266,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Moje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 25 minutami
Cuketové halušky
janatka před 28 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 34 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 39 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 42 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
dort k výročí svatby,
výročí svatby a jejich názvy,
dorty k výročí svatby,
čokoládová smrt,
dort k výročí,
dort čokoládová smrt,
dort vyročí svatby,
40 vyroči svatby,
dort k 40 vyroci svatby,
čokoládová smrt recept,
dorty na svatbu,
dort na vyroci svatby,
dorty k výročí,
čokoládový dort smrt čokoládou,
dorty na výročí svatby,
dort ke 40 výročí svatby,
dorty výročí svatby,
dort k 25 výročí,
dort k 25 výročí svatby,
dorty k výročí svatby-fotogalerie
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
smetana zakysaná,
smetana
Komentáře (19)
Jinou polevu na dorty a koláče už nedělám.Nemám ji vyzkoušenou na drobné pečivo,když vyzkouším tak napíšu.
Výborná je z také z čokolády na vaření Figaro ,hořké a nebo obyčejné na vaření. Nemusí být 50% !