Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 000 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,39 g |
Tuky | 50,35 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 198,81 g |
Postup přípravy
Kávový máslový krém:
Do klasického máslového krému přidáme silnou uvařenou kávu nebo 1,5 lžičky mleté kávy.
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kávová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AX9
Moje poznámka
Kávová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AX9
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
kávový krém recept,
zdobení rolád,
máslový krém do rolády,
nejlepší krém do rolády,
zdobení rolády,
krem do rolady,
máslový krem recept,
krémy do rolád,
krém na roládu,
recept na krém do rolády,
recept na kávovou roládu,
maslová roláda,
máslový krém,
kavovy maslovy krem,
zdobení roláda,
piškotová roláda recept,
kavovy krem,
máslový krém na roládu,
kávová roláda se šlehačkovým krémem,
rolády zdobení
Suroviny:
cukr,
žloutek,
káva černá,
oříšky,
prášek do pečiva,
mouka hladká,
bílek
Komentáře (3)