Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kávová roláda s banánem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 1. 2009 13:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 450 kJ / 2 020 kcal
Bílkoviny83,16 g
Tuky45,64 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 841 mg
Sodík 567 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy281,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

31. 3. 2013 15:21

Sebena,k sviatkom som si vybrala túto roládu,akurát že cesto som urobila dvojfarebné hnedo-biele:-)Výbornéééé:-p:yes:

zuzinecka zuzinecka

18. 2. 2012 10:33

Děkuji vám moc :-K :-)

sebena sebena

18. 2. 2012 07:55

Použila jsem tvaroh z vaničky, ale myslím, že je to úplně jedno který se použije;-) tak at se povede;-):-K

rebeka rebeka

18. 2. 2012 06:54

zuzinecka: nejsem autorem, ale myslím, že píše-li měkký, myslí ten v alobalu;-) ale pokud dáš tučný z vaničky, nemůžeš nic pokazit:yes:

zuzinecka zuzinecka

18. 2. 2012 01:18

Chtěla bych se jen zeptat, ten tvaroh je myšlený ten tučný ve vaničce, nebo měkký v obalu?? Zítra se do této mňamky chystám pustit :-):-)

Merylas Merylas

5. 9. 2010 16:21

Děkuji za odpověď:-K

sebena sebena

3. 9. 2010 09:40

Merylas: nemusíš mít obavy, krém když se vychladí je docela dobré konzistence, tak jako když uvaříš pudink a necháš ho vychladit. Dobře se s ním pracovalo.

Merylas Merylas

2. 9. 2010 20:52

Ivono, chtěla bych se zeptat, jakou konzistenci má ten krém z pudinku a tvarohu. Tato roláda je ze samých dobrých ingrediencí, ale z toho krému mám trochu obavy, že bude řídký a bude se s ním špatně pracovat :-8 Děkuji:-K

sebena sebena

15. 1. 2009 17:09

gorgina, držím palce ať to dobře dopadne a doufám že se pochlubíte fotečkama:-)

gorgina

14. 1. 2009 23:11

nikdy jsem nic sladkyho nedelala toto bude muj prvni pokus drzte mi palce mnam

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2009 13:57

Ten postup je trochu podobný, jako na sloní slzy. Jenže tam jde ořechová hmota, už dlouho jsem to nedělala:yes:

Gabina

14. 1. 2009 13:12

Vypadá božsky :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piškotová roláda sloní slza roláda s banánem rolada sloni slza rolada sloní slzy kakaová roláda s banánem kávová roláda sloní slzy s banánem kakaová roláda s banány ořechová roláda s banánem banáno čokoládová roláda moučníky s banánem sloni slza / recepty banano tvarohová buchta iprima prostřeno-ořechová roláda iprima/prostřeno sloní slza s kávou piškot s banánem moučníky roláda s banánem kakaová roláda s tvarohem a banány banano rolada sloni slzy postup

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, kakao, káva rozpustná, vejce, kypřící prášek, pečící papír, pudink vanilkový, mléko, tvaroh měkký, cukr, cukr vanilkový, banán, rum, káva rozpustná

TopRecepty.cz

Kávová roláda s banánem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v20X